-%}

Argan Gold Discovery Set Argan Gold Discovery Set

best of argan

Semua yang anda perlukan untuk melindungi dari tanda-tanda penuaan, jeragat, kusam dan kulit tak sekata.

Dari minyak argan yang mengandungi kandungan Vitamin E yang tinggi, SPF untuk melindungi kulit dari UV yang menyebabkan jeragat, jus buahan untuk melindungi dari kerosakan alam sekitar dan peptide serta stem sel untuk memperbaiki tanda...

Semua yang anda perlukan untuk melindungi dari tanda-tanda penuaan, jeragat, kusam dan kulit tak sekata.

Dari minyak argan yang mengandungi kandungan Vitamin E yang tinggi, SPF untuk melindungi kulit dari UV yang menyebabkan jeragat, jus buahan untuk melindungi dari kerosakan alam sekitar dan peptide serta stem sel untuk memperbaiki tanda...

or
-
+
Add to wishlist

Semua yang anda perlukan untuk melindungi dari tanda-tanda penuaan, jeragat, kusam dan kulit tak sekata.

Dari minyak argan yang mengandungi kandungan Vitamin E yang tinggi, SPF untuk melindungi kulit dari UV yang menyebabkan jeragat, jus buahan untuk melindungi dari kerosakan alam sekitar dan peptide serta stem sel untuk memperbaiki tanda penuaan, set ini adalah terbaik untuk dari usia remaja sehingga matang.

4 produk dalam satu set mengandungi :

1. Argan Age Defense Day Cream SPF 30, PA+++ (15mL) 2. Argan Age Defense Night Cream (15mL) 3. Argan Age Defense Serum (15mL) 4. Argan Hydrating Cleanser (100mL)

Customer Reviews

Based on 13 reviews
69%
(9)
15%
(2)
8%
(1)
8%
(1)
0%
(0)
S
S.A.

Argan Gold Discovery Set

N
N.Q.L.R.

Argan Gold Discovery Set

M
M.H.
3/5

Argan Gold Discovery Set

n
n.a.
ARGAN GOLD DISCOVERY SET

setelah guna set ni kulit jd halus dan kulit cerah.

K
K.S.
always the best

thanks very much. as soon as possible I get after order. tq againt

Customer Reviews

Based on 13 reviews
69%
(9)
15%
(2)
8%
(1)
8%
(1)
0%
(0)
S
S.A.

Argan Gold Discovery Set

N
N.Q.L.R.

Argan Gold Discovery Set

M
M.H.
3/5

Argan Gold Discovery Set

n
n.a.
ARGAN GOLD DISCOVERY SET

setelah guna set ni kulit jd halus dan kulit cerah.

K
K.S.
always the best

thanks very much. as soon as possible I get after order. tq againt

Recently Viewed Products Recently Viewed Products

Questions & Answers

Ask a Question
  • Untuk masalah jerawat blh ke ni??n lingkungan umur berpa ye yng blh pakai

    Boleh. Boleh dipakai dari usia remaja

  • untuk kulit combination, jerawat xteruk dah..parut je banyak, yang mane ye sesuai? apa yang sesuai untuk saya?

    Boleh guna Argan Gold Discovery Set, untuk kawasan parut, elok ditambah Peptide Perfection Spot Serum

  • Aturan pakai macam mana? Basuh muka, sapu day / night cream ke dulu, pastu sapu serum?

    Cleanser > Serum > Krim. kalau pakai toner, toner sebelum serum.

★ Testimonials

Let customers speak for us

260 reviews
71%
(184)
17%
(44)
7%
(19)
3%
(8)
2%
(5)

Am not able to comment as yet as I have not used it .

Bagus. Melembut & melembapkan kulit kering. Kulit muka pun nampak glowing & fresh.

Mak suke, anak pun suka

Jeragat mak yang dah 10tahun tu semakin pudar. . Kulit makin cerah. Tiada side effect. Repeat lagi nanti

Kombo 3

Sedang mencuba dan masih menunggu perubahan.

Screatleaf pure oil organic

Selepas pakai oil organic argan kulit sy lebih baik dari sebelum ni.