+

Customer Reviews

At Secretleaf we are strongly customer-focused. Our products are created with the needs of end-users in mind, not ours. We ensure that our customers benefit greatly from the use of our products and we listen to what they have to say.

 

Based on 276 reviews
71%
(197)
16%
(45)
7%
(20)
3%
(8)
2%
(6)
argan Age defense day cream

Dah 2 tahun pakai.. Kulit kurang kering dan kusam.

❤️Intensive Beauty Bar❤️

Sangat suka dgn beauty bar ni. Kulit rasa lembut segar dan lembap. Tq Secretleaf😊

sunblock spf50

saya tak sesuai menggunakan sunblock ni terus naik jerawat..

Secret argan oil

Kulit muka menjadi lembap dan rambut menjadi lebat

Argan Gold Discovery Set

Good product

Peptide Perfection Serum

Ini bottle yg ke 2. Serasi dengan kulit saya. Mudah meresap kulit menjadi lebih lembut and jeragat semakin pudar❤️

Lebih kurang sebulan penggunaan set kombo 3, kesan jeragat pada muka saya sedikit pudar. Alhamdulillah.

Bee venom

Rangkaian Produk mmg terbaik, puas ht sgt2

Secretleaf Plant Defense Whitening Sunscreen SPF 50 Broad Spectrum

First time guna. Memang best. Muka pun dah cerah sikit. Tak le muka jd gelap bila buat aktiviti di padang. Sekarang ni always pakai protecter ni. In sya Allah akan beli lg,..

argan oil secretleaf untuk kulit kering

sudah 5 tahun sejak menggunakan argan oil secretleaf kerana mampu melembapkan kulit muka yang kering tanpa mendatangkan jerawat. saya akan terus menggunakan argan oil secretleaf sampai bila-bila. terima kasih secretleaf kerana menghasilkan produk ini!

The beauty bar looks and feel so soft on skin.

Set super combo terbaikkk

Alhamdullillah setelah hampir sebulan jeragat mula pudar..saya suka sbb tindakan nya tidak drastic atau putih mendadak..ia bertindak lembut....yg penting kena consistent..

Secret bar

Sangat bersih kulit lepas guna

Yg ni merupakan botol yang ketiga. Memang best menggunakan produk ni. Muka rasa lebih segar dan lembut. Jeragat pun dah berkurangan. Toner terbaik

Arbutin Natural Whitening Cream

Krim ini memang berkesan untuk menghilangkan kesan parut jerawat dan melembapkan kulit muka selain membuatkan kulit muka lebih mulus. Saya amat berpuas hati dengan pemakaian krim arbutin ini.

Jimat

Dua titik sudah memadai..cepat meresap...

Am not able to comment as yet as I have not used it .

Bagus. Melembut & melembapkan kulit kering. Kulit muka pun nampak glowing & fresh.

Mak suke, anak pun suka

Jeragat mak yang dah 10tahun tu semakin pudar. . Kulit makin cerah. Tiada side effect. Repeat lagi nanti

Kombo 3

Sedang mencuba dan masih menunggu perubahan.

Screatleaf pure oil organic

Selepas pakai oil organic argan kulit sy lebih baik dari sebelum ni.

Muka dah tak kering.. moist sentiasa

Good

My mom loves this product. All the best for secretleaf

CLEAR SKIN KIT

Just love this product ! Jerawat dah sbulan skli je muncul. Cuma tunggu parut je hilang. Tq secretleaf !

Kulit semakin lembut

We are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. More info Accept