FREE SHIPPING FOR ORDERS ABOVE RM100

Bagaimana Menggunakan Kombo 3 Secretleaf Untuk Jeragat

Anda telah membeli Kombo 3 Secretleaf atau teringin untuk membeli tetapi tidak pasti tentang cara penggunaan?

Bayangkan anda menggunakan produk untuk jeragat atau untuk putih, dan dalam masa yang singkat sahaja kulit anda berubah menjadi putih. Tetapi apabila anda berhenti penggunaan, kulit anda menjadi rosak teruk termasuk berjerawat besar bernanah.

Semua itu, tidak akan berlaku apabila anda menggunakan Kombo 3 Secretleaf. Produk di dalam Kombo 3 Secretleaf ini telah digunakan sejak lebih 5 tahun lepas dan mempunyai kepuasan pengguna yang tinggi. Ianya berdaftar dengan KKM dan ada diantaranya khusus seperti Arbutin Natural Lightening Cream mempunyai ujian dermatology untuk mengetahui kesesuaiannya dengan masalah kulit sensitif.

KOMBO 3 Secretleaf ini sesuai digunakan oleh semua peringkat umur dan semua jenis kulit dari inginkan kulit yang lebih putih, menghilangkan parut sehinggalah menghilangkan jeragat.

 

Berikut adalah langkah penggunaan Kombo 3 untuk jeragat dari jenama natural Secretleaf :

Langkah 1. Gunakan Bee-liv Bee Venom Beauty Bar

Untuk mengelakkan sabun bee venom rosak, anda boleh memotong sabun kepada 2 atau empat bahagian dan hanya letakkan di bilik mandi atau tempat yang anda guna, 1 potong yang diperlukan sahaja.

Sabun bee venom ini tidak menggunakan sulfat, bermakna buih yang dirasai adalah kurang berbanding dengan penggunaan sulfat yang boleh menyebabkan kulit menjadi kering. Gunakan malam dan pagi,

Kombo 3 Jeragat Secretleaf

Langkah 2. Gunakan Peptide Perfection Spot Serum

Spot serum untuk jeragat ini hanya digunakan untuk kawasan berjeragat, parut atau tak sekata sahaja terlebih dahulu. Ianya untuk membolehkan perubahan yang sekata berbanding kawasan yang tidak bermasalah. Gunakan malam dan pagi.

Langkah 3. Gunakan Arbutin Natural Lightening Cream

Anda boleh menggunakan Arbutin Natural Lightening Cream pada seluruh muka. Memandangkan dos arbutin yang digunakan dalam krim ini adalah tahap maksima yang dibenarkan, bagi sebilangan orang, mungkin akan terasa pedih seketika. Ianya adalah normal bagi krim ini.

Jika jeragat anda tidak teruk, anda boleh bermula dengan malam sahaja penggunaan krim ini.

Anda sepatutnya boleh melihat perubahan kulit wajah seawal 14 hari tetapi kami mengesyorkan penggunaan 1 hingga 3 bulan untuk hasil yang lebih baik.

 

Share:

Secretleaf Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.