FREE SHIPPING FOR ORDERS ABOVE RM100

Kulit lebih tegang lepas amal Pure Oil Series 01

“Saya kagum dengan Secretleaf Pure Oil Series 01! Sebelum ini setiap kali keluar dari rumah saya mesti gunakan bedak asas. Menjelang tengahari, muka mula jadi berminyak dan gelap, tidak berseri. Puas saya cuba bermacam-macam produk tapi semuanya tidak berkesan. Setelah guna Pure Oil Series 01, Alhamdulillah kulit semakin cantik, bersih dan cerah. Jeragat yang muncul akibat menggunakan produk kecantikan kulit yang tidak sesuai juga pudar. Kini, saya yakin untuk keluar rumah tanpa sebarang bedak sekalipun!”

Demikian ujar Lia Hashim berasal dari Kota Bharu, Kelantan yang turut mengesyorkan Secretleaf Pure Oil Series 01 kepada rakan-rakannya yang melihat sendiri perubahan pada kulit beliau.

Secretleaf International Sdn Bhd merupakan syarikat 100% milik bumiputera Islam yang menjalankan kegiatan pengeluaran dan pengedaran produk kecantikan berasaskan tumbuhan tanpa campuran bahan kimia merbahaya.

Kaya dengan vitamin E dan omega 6 & 9, tidak hairanlah Pure Oil Series 01 yang diimport dari Morocco dan digelar ‘cecair emas Maghribi’ ini telah membantu puluhan ribu rakyat Malaysia mendapatkan kembali kulit yang lembut, sihat dan sentiasa muda remaja.

Menurut Pengurus Pemasaran dan Jualan Secretleaf, Encik Hisham, pengguna kini semakin bijak memilih produk yang organik dan selamat tanpa sebarang
bahan kimia berbahaya untuk kecantikan kulit yang berpanjangan.

“Dalam keghairahan mendapatkan kulit yang cantik, amat penting memastikan produk yang digunakan adalah tulen dan asli. Jangan mudah terpedaya dan keliru dengan produk yang dikatakan sama namun kandungannya bukan dari bahan asli, ataupun adalah campuran.

Dapatkan produk berkualiti Secretleaf melalui pengedar yang diiktiraf
sahaja dengan melayari laman web www.secretleaf.com.my untuk senarai lengkap.”

Menurutnya, Secretleaf sentiasa menekankan kualiti dan harga yang berpatutan dalam setiap produk yang dikeluarkan, tanpa kompromi terhadap kualiti produk.

Untuk kesan yang lebih baik, gunakan Pure Oil Series 01 bersama sabun pembersih muka Moisturizing Facial Soap serta Day Cream dan Night Cream yang kesemuanya diformulasi tanpa paraben dan SLS yang merbahaya.

Kombinasi set ini telah terbukti berkesan khususnya untuk kulit kering seperti yang dikongsi pengguna baharu produk Secretleaf, Aida Liena.

Ujar Aida , “Sebelum ini saya telah mencuba pelbagai produk penjagaan kulit berjenama terkenal, Namun, walaupun baru seminggu saya menggunakan Secretleaf Moisturizing Facial Soap bersama dengan Day dan Night Cream kesannya sangat menakjubkan! Belum pernah saya jumpa produk sehebat Secretleaf.

Dalam masa singkat kulit saya kini semakin licin dan kesan parut semakin berkurangan. Saya nilai produk Secretleaf 9.5/10!”

Serlahkan kejelitaan anda di setiap hari dengan produk Secretleaf. Untuk pembelian.

hubungi 016-7696057 / 016-6626604, atau beli secara online di
www.secretleaf.com.my Jadilah peminat kami di Facebook
www.facebook.com/mysecretleaf untuk mendapatkan maklumat dan promosi terkini.

Share:

Secretleaf Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.